duminică, 27 iunie 2010

News | Cinema City deschide al doilea megaplex din Romania!



Vineri, 18 iunie, cel mai nou multiplex din Bucuresti, Cinema City Sun Plaza, isi deschide portile pentru public. Complexul, operat de Cinema City Romania, lider al pietei de cinematografe multiplex, dispune de 15 sali cu un numar total de 2.836 de locuri.

Cinema City Sun Plaza este al doilea cinematograf ca marime din Romania si unul din cele doar doua megaplexuri din tara.

Noul megaplex este situat in mall-ul Sun Plaza, cel mai recent deschis centru comercial din Bucuresti. Pe o suprafata de peste 5.000 metri patrati, Cinema City Sun Plaza ofera patru sali 3D cu cea mai inovatoare tehnologie digitala Christie si alte 11 sali cu proiectoare de top Kinoton, pentru peliculele de 35 mm.

Toate salile sunt dotate cu sisteme de sunet Dolby Digital. Din noul megaplex face parte si cea mai mare sala 3D digitala din retea, cu 403 locuri. Cinematograful cuprinde un bufet cu gustari (popcorn, nachos, dulciuri) si racoritoare si o cafenea de incinta (in parteneriat cu Strauss Romania).

Happy? Ce filme ati vazut in ultima vreme la cinematograf si v-au placut? Eu am vazut Sex and the city 2 si m-a amuzat foarte tare:)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu